NAZAJ
Božični nastopi MePZ Štefana Kovača
01.01.2019

Pevci in pevke MePZ Štefana Kovača iz Murske Sobote so bili v predprazničnih dneh zelo aktivni. Sporočila božiča so z domačo in tujo pesmijo naznanjali doma in v tujini. Povabljeni so bili v Avstrijo, v Straden, kjer ljudje majhne vasice s posebnimi kulturnimi in sejemskimi prireditvami pričakujejo božič. Tudi pevci in pevke MePZ Šrefana Kovača pod vodstvom Tomija Bušinoskega so bili del te adventne pravljice. 

V soboto, 22. 12. 2018, pa je zborovsko božično oznanilo odmevalo v trgovinskih centrih BTC in Maximus v Murski Soboti. V naglici zadnjih nakupov in priprav, je praznična pesem privabila številne obiskovalce, ki so umirili svoj korak in prisluhnili bistvu božičnega sporočila – miru, veselju, zadovoljstvu in sreči.

V ponedeljek, tik pred božičnim večerom pa je zbor Štefana Kovača z božično pesmijo navdihnil še goste hotela Vivat v Moravskih Toplicah. 

Z željo, da bi bili božični prazniki za vsako dlan topli in za vsake oči nasmejani, pevci in pevke MePZ Štefana Kovača s svojim zborovodjem želijo vse dobro v novem letu 2019.

NAZAJ